Dit evenement vindt plaats op: 13 september 2022

InfraFutures 13 september: wat is jouw bijdrage aan toekomstbestendige infrastructuur?

Op 13 september organiseren wij het volgende InfraFutures evenement!

Tijd en locatie
Dinsdag 13 september
14:00 – 18:00 uur (incl. borrel)
Locatie: Antropia, hoofdstraat 8, Driebergen-Rijsenburg. (Naast Station Driebergen-Zeist)

InfraFutures is een plek voor íedereen die wil meedenken over de toekomst van infrastructuur, gefaciliteerd door een nieuwe generatie. Nederland krijgt te maken met grote uitdagingen als urbanisatie, klimaatverandering en digitalisering. Deze uitdagingen vereisen innovatie en cross-sectorale samenwerking. We merken echter dat vernieuwende ideeën moeilijk vorm krijgen in bestaande systemen. Wij geloven dat een nieuwe generatie de kennis en kunde heeft om hier samen met ervaren professionals een impuls aan te geven.

Tijdens dit evenement willen we het gesprek aan gaan over de uitdagingen waar de Nederlandse infrastructuur mee te maken heeft. We hopen verbindingen te leggen door bedrijven en generaties heen om zo samen tot concrete oplossingen te komen. Er komen al een aantal bestuurders, die graag willen vertellen wat hun visie is op de toekomst van infrastructuur. Daarnaast willen we een aantal young-professionals (jullie dus) ook het woord geven. Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent om je visie te delen. We gaan een interactief programma neerzetten waar nog meer informatie over volgt.

De plekken zijn deze keer beperkt dus meld je snel aan via: https://forms.office.com/r/uEFYn6qsg9

Mocht je graag in een pitch van maximaal drie minuten jouw visie op toekomstbestendige infrastructuur willen delen, stuur dan een mailtje naar yvette.vandervelde@nginfra.nl