Dit evenement vindt plaats op: 22 september 2022

Transitietour Toekomstbestendige infrastructuur

Koninklijke NLIngenieurs, NGinfra, InfraFutures, Platform WOW, NVDO, Delegeren Denken Doen en De Bouwcampus organiseren samen de tweede Transitietour van dit jaar! Elkaar ontmoeten, onderling kennis en ervaringen uitwisselen en inspiratie opdoen is waar de transitietour voor staat.

Het thema van deze transitietour is ‘Toekomstbestendige infrastructuur’. Samen met young professionals en experts uit de hele keten ga je op donderdag 22 september 2022 letterlijk on tour door Nederland en aan de slag met een échte praktijkcasus van Gemeente Rotterdam. Kom je ook?

Save the date!

Donderdag 22 september 2022 | 09.30 – 19.00 uur | Rotterdam

Meld je aan via de knop hieronder.

AANMELDEN

Het aantal plekken voor de transitietour is beperkt. Schrijf je dus snel in, want vol = vol.

Wat gaan we doen?
We maken met de bus een aantal pit-stops op verschillende inspirerende locaties in Zuid-Holland. Wat deze locaties verbindt, is dat er iets innovatiefs of speciaals is gedaan op het gebied toekomstbestendigheid (van infrastructuur). Vol inspiratie en met de opgedane kennis van de aanwezige experts op de locaties ga je vervolgens in een multidisciplinair team aan de slag met een echte praktijkcasus van Gemeente Rotterdam.

Voor de casus van de Gemeente Rotterdam zijn geen directe pasklare oplossingen. Voor het vinden van de juiste oplossing zijn creativiteit en out-of-the-box durven denken van essentieel belang. Wij dagen jou graag hiervoor uit!

Praktische informatie
De Transitietour start- en eindigt in Rotterdam. Vanuit Rotterdam gaan we langs verschillende inspirerende locaties in regio Zuid-Holland. Het startpunt en de exacte locaties worden later bekend gemaakt.

De tour biedt volop ruimte om te netwerken en lunch, diner en tussendoortjes worden geregeld.

Voor wie?
We zien graag een gemêleerd gezelschap tijdens de tour; een mix van zowel young als ervaren professionals en met deelnemers van de verschillende brancheverenigingen.

We zien jou graag op 22 september!

Met vriendelijke groet,

Team Transitietour Infra
Koninklijke NLingenieurs, NGinfra, InfraFutures, PlatformWOW, NVDO, Delegeren Denken Doen en De Bouwcampus